Abdullah Gül'den Demirtaş'a taziye telefonu

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Abdullah Gül’ün Ankara’daki terör saldırısı nedeniyle kendisini arayarak, başsağlığı dileklerinde bulunduğunu belirterek, “Allah kendisinden de razı olsun” dedi. HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Ankara’da

Abdullah Gül'den Demirtaş'a taziye telefonu

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Abdullah Gül’ün Ankara’daki terör saldırısı nedeniyle kendisini arayarak, başsağlığı dileklerinde bulunduğunu belirterek, “Allah kendisinden de razı olsun” dedi.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Ankara’daki terör saldırısında hayatını kaybedenlerin ailelerine taziye ziyaretlerinde bulunmak amacıyla Batman’a geldi. Demirtaş, saldırıda hayatını kaybeden Meryem Bulut (70) ve Aycan Kara’nın (40) ailelerini de ziyaret etti.

Bulut ve Kara’nın ailelerine başsağlığı dileklerinde bulunan Demirtaş, daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu.

“ABDULLAH GÜL TAZİYE İÇİN ARADI”

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün kendisini aradığını anlatan Demirtaş, “Üzerime bir borç olarak biliyorum, dün eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül beni arayarak taziye dileklerini iletti. Bu üzerime bir vazifedir bende acılı ailelere ileteyim dedim. Allah kendisinden de razı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem