Abdullah Gül: "Acımız büyük!"

açıklamaCumhurbaşkanı Gül, tüm çabalara rağmen kaçıralan çocukların ölü bulunmuş olmasının üzüntü verci olduğunu söyledi.Afrika ülkelerine yaptığı gezinin ardından havalimanında gazetecilerin soruların yanıtlayan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ölü bulunan Ka

Abdullah Gül: "Acımız büyük!"

açıklamaCumhurbaşkanı Gül, tüm çabalara rağmen kaçıralan çocukların ölü bulunmuş olmasının üzüntü verci olduğunu söyledi.

Afrika ülkelerine yaptığı gezinin ardından havalimanında gazetecilerin soruların yanıtlayan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ölü bulunan Kayserili 3 çocukla ilgili üzüntüsü dile getirdi.

 

Gül, emniyet güçlerinin olağan üstü çabasına rağmen çocukların ölü bulunmuş olmasının acı olduğunu söyledi. Gül, çocukların ailelerine başsağlığı diledi.

 

Kayseri'de, 2009 yılında Ramazan Bayramı'nın ikinci günü şeker toplamaya çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan 6 yaşındaki Dilruba ve 7 yaşındaki Ahmet Tuna Tekin kardeşler ile komşuları 10 yaşındaki Türkan Ay'ın cesetleri dün Yozgat'ın Çayıralan ilçesinde gömülü olarak bulunmuştu. Çocukların katil zanlı olarak Kayseri'de bir komşuları gözaltına alındı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem