A. Aker'de bayrak yaktı dayak yedi

Trabzonspor ile CSKA Moskova arasında oynanan karşılaşma sonrası Trabzonspor bayrağını yaktığı gerekçesiyle CSKA’lı bir taraftar dayak yedi.Müsabakanın bitiş düdüğünün ardından CSKA’lı taraftarların maç öncesi dağıtılan Bordo-Mavi bayrakları kendilerine a

A. Aker'de bayrak yaktı dayak yedi

Trabzonspor ile CSKA Moskova arasında oynanan karşılaşma sonrası Trabzonspor bayrağını yaktığı gerekçesiyle CSKA’lı bir taraftar dayak yedi.

Müsabakanın bitiş düdüğünün ardından CSKA’lı taraftarların maç öncesi dağıtılan Bordo-Mavi bayrakları kendilerine ayrılan misafir takım tribününde ateşe vermesi Bordo-Mavililer’i kızdırdı. Bunun üzerine maç sonrası alkollü olduğu belirtilen ve oteline gitmeye çalışan bir Rus taraftar saldırıya uğradı. Emniyet güçlerinin kısa bir süre sonra müdahale ettiği olayda darp edilen Rus taraftar 112 Acil ekipleri tarafından hastaneye götürüldü ve ayakta tedavisi yapıldıktan sonra sabah uçağıyla ülkesine geri döndü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem