9 ilin emniyetinde görev değişikliği

 ANKARADokuz ilin emniyet müdürlüğüne bağlı şube müdürlüklerinde değişiklik yapıldı.İzmirİzmir Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Şevik, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Behzat Tuzcu ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Taner Aydın,

9 ilin emniyetinde görev değişikliği

 ANKARA

Dokuz ilin emniyet müdürlüğüne bağlı şube müdürlüklerinde değişiklik yapıldı.

İzmir

İzmir Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Şevik, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Behzat Tuzcu ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Taner Aydın, başka birimlerde görevlendirilmek üzere İlEmniyet Müdürülüğü emrine alındı.

Denizli

Denizli'de ise Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürü Suphi Engin, Polisevi Müdürlüğüne atandı. KOM Şube Müdürlüğü'ne ise Çevik Kuvvet Şube Müdürü Çetin Bozkuş getirildi.

Düzce

Düzce Emniyet Müdürlüğünde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürünün görev yeri değiştirildi. 3 yıldır KOM Şube Müdürlüğü görevini yürüten Cengiz Çakıltepe, Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğüne atandı.

Çakıltepe'nin yerine ise İl Trafik Şube Müdür Yardımcısı Serhat Cora getirildi.

Edirne

Edirne Emniyet Müdürlüğünde de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Semih Erdur KapıkuleEmniyet Şube Müdürlüğüne, Kapıkule Emniyet Şube Müdürü Özay Çavuş ise Evrak Arşiv Şube Müdürlüğüne getirildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne ise Serdar Ülker atandı.

Van

Van İl Emniyeti Müdürlüğünde ise 6 şubede görev değişikliği yapıldı.

Alınan bilgiye göre, Narkotik Şube Müdürü Murat Çelik Özel Güvenlik Şube Müdürlüğüne, Özel Güvenlik Şube Müdürü Tayfun Atak Narkotik Şube Müdürlüğüne, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ümit Akciğer Silah ve Patlayıcı Maddeler Şube Müdürlüğüne, Silah ve Patlayıcı Maddeler Şube Müdürü Kenan Han Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Hüseyin Adatepe Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne, Trafik Denetleme Şube Müdürü Osman Kara Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne getirildi.

Kırıkkale

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğünde de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Muammer Sütlü Özel Güvenlik Şube Müdürlüğüne, Yahşihan ilçe Emniyet Müdürü Tamer Taş Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne, Çocuk Şube Müdürü Tuncay Kızıltuğ Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğüne, Mehmet Doğanay da Çocuk Şube Müdürlüğüne getirildi.

Ordu

Ordu Emniyet Müdürlüğünde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürünün görev yeri değiştirildi.

Alınan bilgiye göre, KOM Şube Müdürü Haluk Yıldız, Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atandı. Fatsa Emniyet Müdürü İbrahim Cibellik ise Ordu Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevine getirildi.

Burdur

Burdur Emniyet Müdürlüğünde 3 şube müdürünün görevlerinde değişikliğe gidildi.

Burdur Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Naci Avşar Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğüne atandı. Avşar'dan boşalan göreve ise Silah Ruhsat Şube Müdürü Ali Altuntaş, Silah Ruhsat Şube Müdürlüğü görevine ise Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Veli Bayrak getirildi.

Tekirdağ

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğünde, bazı birimlerdeki müdürlerin görev yerleri değişti.

Alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Nezir Özcan Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne atandı.

Bölge Trafik Şube Müdürü Atanur Aydın da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne getirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler