9 ilde Ergenekon araması

Ergenekon soruşturması kapsamında 9 ilde aramalar yapılıyor. Arama yapılan yerler arasında Malatya İnönü Üniversitesi Rektörlüğü ve bazı illerdeki Jandarma Komutanlıkları var. Operasyon kapsamında 20'ye yakın kişinin gözaltına alındığı belirtiliyor.Zirve

9 ilde Ergenekon araması

Ergenekon soruşturması kapsamında 9 ilde aramalar yapılıyor. Arama yapılan yerler arasında Malatya İnönü Üniversitesi Rektörlüğü ve bazı illerdeki Jandarma Komutanlıkları var. Operasyon kapsamında 20'ye yakın kişinin gözaltına alındığı belirtiliyor.

Zirve Yayınevi katliamıyla ilgili Ergenekon Savcısı Zekeriya Öz'ün talimatıyla Malatya merkezli 9 ilde operasyon yapılıyor. Operasyon kapsamında Malatya Eski Jandarma Alay Komutanı emekli Albay Mehmet Dülger ve bir öğretim görevlisinin de gözaltına alındığı iddia ediliyor.

Operasyon kapsamında İzmir'de bir askeri misafirhanede gece arama yapıldığı, herhangi bir gözaltı bulunmadığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem