800 Askerle Dev Operasyon

Diyarbakır'ın, Lice, Hani ile Kocaköy İlçesi arasındaki ormanlık alanda bulunan 6 köyde, MİT desteğiyle Diyarbakır ve Mardin'den yaklaşık 800 asker ile havadan helikopterlerin katıldığı, kapsamlı uyuşturucu operasyonu başlatıldı. 'Narko terör' adı verilen

800 Askerle Dev Operasyon
Diyarbakır'ın, Lice, Hani ile Kocaköy İlçesi arasındaki ormanlık alanda bulunan 6 köyde, MİT desteğiyle Diyarbakır ve Mardin'den yaklaşık 800 asker ile havadan helikopterlerin katıldığı, kapsamlı uyuşturucu operasyonu başlatıldı. 'Narko terör' adı verilen operasyonda 800 görevli ve 2 Sikorsky helikopter kullanılıyor.
 
Diyarbakır Valiliği, Jandarma Bölge Komutanlığı'nca Lice, Hani ile Kocaköy İlçesi arasında kalan 6 köyde bu sabah kapsamlı uyuşturucu operasyonu başlatıldığını açıkladı. Açıklamada şöyle denildi: 
 
"Uyuşturucu ile mücadele kapsamında yoğunluklu olarak Lice ilçesi güneyi ve Kocaköy ile Hani İlçesi arasında kalan bölgede bulunan 6 köy civarındaki arazideki ormanlık alanların içinde bulunan vadilerde, suç gruplarının denetiminde esrar üretimi yapılan alanlara yönelik operasyon başlamıştır. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler