8 askerin şehit edildiği saldırıya ilişkin bilgi aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz'ı telefonla arayarak, 8 askerin şehit düştüğü terör saldırısına ilişkin bilgi aldı.Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Şirvan

8 askerin şehit edildiği saldırıya ilişkin bilgi aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz'ı telefonla arayarak, 8 askerin şehit düştüğü terör saldırısına ilişkin bilgi aldı.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Şirvan ile Pervari ilçeleri arasında askeri aracın geçişi sırasında teröristler tarafından daha önce yol kenarına yerleştirilmiş patlayıcının infilak ettirilmesi neticesinde 8 askerin hayatını kaybetmesinden derin üzüntü duyan Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar ve Siirt Valisi Tutulmaz ile görüşerek saldırı hakkında bilgi aldı. Şehit askerlere Allah'tan rahmet, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) camiası başta olmak üzere Türk milletine başsağlığı dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaralı asker için de acil şifa temennisinde bulunduğu kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem