76 günde kaç terörist öldürüldü?

Güvenlik güçleri, terör örgütlerinin Türkiye'nin barış ve huzurunu bozmaya yönelik saldırılarına operasyonlarla karşılık verdi; terör örgütü PKK'ya yönelik 22 Temmuz'dan bu yana gerçekleştirilen operasyonlarda 1288 terörist etkisiz hale getirildi. PKK'YA

76 günde kaç terörist öldürüldü?

Güvenlik güçleri, terör örgütlerinin Türkiye'nin barış ve huzurunu bozmaya yönelik saldırılarına operasyonlarla karşılık verdi; terör örgütü PKK'ya yönelik 22 Temmuz'dan bu yana gerçekleştirilen operasyonlarda 1288 terörist etkisiz hale getirildi.

PKK'YA AĞIR DARBE

Güvenlik güçlerinin 22 Temmuz'dan bu yana terör örgütü PKK'ya yönelik yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirdiği operasyonlarda, 1288 terörist etkisiz hale getirildi. Hava operasyonlarının yanı sıra güvenlik güçleri, tank ve top atışlarıyla terör örgütü mensuplarına büyük zayiat verdirdi.

PKK KAMPLARI YERLE BİR EDİLDİ

Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Irak'ın kuzeyindeki Sinat-Haftanin'de bulunan PKK hedeflerine karşı 15 Eylül'de düzenlediği hava harekatında, terör örgütünün kullandığı mağara, ağaç altı çadırları, özel korunaklı barınma alanları, lojistik ve mühimmat depoları ile yer üstü sığınaklar tam isabetle vuruldu. Telsiz görüşmeleri, bölgedeki haber kaynakları ve hava fotoğrafları üzerinden yapılan ilk tespitlerde en az 55-60 teröristin etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem