71 Kişi kazada öldü!

9 günlük tatilin dördüncü gününde 13 kişi hayatını kaybederken geride kalan dört günde hayatını kaybedenlerin sayısı 71'e yaralı sayısı ise 396'ya ulaştı.Tüm uyarılara ve alınan tedbirlere rağmen, 9 günlük tatilin dördüncü gününde de çok sayıda kişi trafi

71 Kişi kazada öldü!

9 günlük tatilin dördüncü gününde 13 kişi hayatını kaybederken geride kalan dört günde hayatını kaybedenlerin sayısı 71'e yaralı sayısı ise 396'ya ulaştı.

Tüm uyarılara ve alınan tedbirlere rağmen, 9 günlük tatilin dördüncü gününde de çok sayıda kişi trafik kazaları sonucu hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre, bugün saat: 18.00'a kadar meydana gelen trafik kazalarında 13 kişi hayatını kaybetti, 62 kişi yaralandı.

Tatilin ilk günündeki kazalarda 15 kişi ölmüş, 128 kişi yaralanmış, ikinci gününde 20 kişi ölmüş, 84 kişi yaralanmış, üçüncü gününde ise 23 kişi ölmüş, 122 kişi yaralanmıştı.

Bayram tatilinin 4 günlük trafik kazaları bilançosu, 71 ölü, 396 yaralı olarak gerçekleşti.

Yetkililer sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler