7 terörist daha öldürüldü

Mardin Valiliği, Nusaybin ilçesindeki Abdulkadirpaşa, Fırat, Dicle ve Yenişehir mahallelerinde 6 Aralık 2015 Pazar günü saat 07.00 itibari ile başlatılan sokağa çıkma yasağının 9 Aralık 2015 Çarşamba günü saat 17.00'den itibaren kaldırıldığını hatırlatara

7 terörist daha öldürüldü

Mardin Valiliği, Nusaybin ilçesindeki Abdulkadirpaşa, Fırat, Dicle ve Yenişehir mahallelerinde 6 Aralık 2015 Pazar günü saat 07.00 itibari ile başlatılan sokağa çıkma yasağının 9 Aralık 2015 Çarşamba günü saat 17.00'den itibaren kaldırıldığını hatırlatarak yasak süresince yapılan operasyonlar hakkında bilgi verdi.Yasak boyunca düzenlenen operasyonlarda 7 PKK'lı teröristin öldürüldüğü kaydedilen açıklamada, 3 PKK'lının da yaralandığı belirtildi. Operasyonlarda 2 adet Kaleşnikof marka silah ve bu silahlara ait 4 adet fişek ile bir adet roketatar silahının ele geçirildiği belirtilen açıklamada, 8 adet barikat ve hendeğin de kapatıldığı aktarıldı. 5 adet tuzaklama bomba düzeneğinin kontrollü olarak imha edildiği ifade edilen açıklamada, barikat olarak kullanılan bir TIR'ın da kaldırıldığı belirtildi.

PKK/KCK terör örgütü mensuplarınca yapılan saldırılarda 1 polis memurunun şehit olduğu hatırlatılan açıklamada, 8 polis memurunun operasyonlar sırasında yaralandığının bilgisi verildi. Yapılan saldırılarda 3 şahsın hayatını kaybettiği, 6 şahıs da yaralandığı belirtilen açıklamada, 3 adet tuzaklanmış bombanın ise patlatıldığı bilgisi paylaşıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler