7 milyona yapıldı, açılmadan kapanacak

Bursa'ya yeni atanan vali Münir Karaloğlu'nun Uludağ'daki oteller bölgesinde yaptığı inceleme ilginç bir kamu tesisini tartışmaya açtı. İçişleri Bakanlığı tarafından bürokratların eğitim almaları için 7 milyon liraya inşa ettirilen bir tesis, 8 yıldır hiz

7 milyona yapıldı, açılmadan kapanacak

Bursa'ya yeni atanan vali Münir Karaloğlu'nun Uludağ'daki oteller bölgesinde yaptığı inceleme ilginç bir kamu tesisini tartışmaya açtı. İçişleri Bakanlığı tarafından bürokratların eğitim almaları için 7 milyon liraya inşa ettirilen bir tesis, 8 yıldır hizmete açılmamıştı.

İl bürokratlarının valiye aktardığı bilgilere göre, imar planında otopark olarak gösterilen binanın tahsis belgesi de bakanlık tarafından iptal edildi. Böylece hiç kullanılmayan tesis, yıkılacak 13 kamu binası arasına girdi. Sağlam olduğu anlaşılan binanın bir otel işletmesine kiralanabileceğini, otoparkın da yan taraftaki il özel idaresi alanına yapılabileceğini belirten Vali, yaşanan sıkıntıyı ise şöyle özetledi: "Ankara'da masa başında Uludağ'ı görmeden imar planı çiziliyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem