7 milyon Euro'luk portakal!

 Ünlü mücevher markası Chopard’ın sponsor olduğu Hülya Avşar, Altın Portakal’ın açılış törenine 1 milyon Euro değerinde takılarla katıldı. 7 gün sürecek festival boyunca her gün değişik takılar takacak olan güzel yıldızı firmanın beş koruması koruduGECEDE

7 milyon Euro'luk portakal!

 

Ünlü mücevher markası Chopard’ın sponsor olduğu Hülya Avşar, Altın Portakal’ın açılış törenine 1 milyon Euro değerinde takılarla katıldı. 7 gün sürecek festival boyunca her gün değişik takılar takacak olan güzel yıldızı firmanın beş koruması korudu

GECEDE IŞIL IŞIL IŞILDADI

ALTIN Portakal pırlanta Hülya! 49. Antalya Altın Portakal Film Festivali önceki akşam düzenlenen törenle açıldı. Festivalin jüri başkanı olan Hülya Avşar geceye derin bacak dekolteli kıyafeti ve takılarıyla kelimenin tam anlamıyla damga vurdu. Avşar, törene Türkiye’de ilk kez bir sanatçıya sponsor olan dünyaca ünlü mücevher markası Chopard’ın 1 milyon Euro değerindeki takılarıyla katıldı.

CANNES’A GÖTÜRECEKLER

AÇILIŞ gecesi boyunca Hülya Avşar’ı ve taktığı mücevherleri Chopard firmasının 5 koruması korudu. Korumalardan ikisi Avşar’ın etrafından ayrılmazken, diğer üçü salonun çeşitli noktalarında bekledi. Ünlü sanatçı 7 gün sürecek festival boyunca her gün değeri yaklaşık 7 milyon Euro’yu bulacak farklı takılar takacak. Hülya Avşar, 2013’te de Chopard’ın davetlisi olarak Cannes Film Festivali’ne katılacak.

Madonna, Kate Winslet, Penelope Cruz, Gwyneth Paltrow, Charlize Theron, Marion Cotillard, Uma Thurman, Sharon Stone gibi yıldızlara sponsor olan Chopard’ın takılarıyla göz kamaştıran Hülya Avşar’a Antalyalılar, “Biz seni seviyoruz. İyi ki buradasın. Kim ne derse desin üzülme. Sen bizimsin” diye tezahürat yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler