7 İlin Müftüsü görevden alındı

Başbakan yardımcılığına bağlı Diyanet İşleri Başkanlığı bazı illerin müftülerini görevden alırken bazı illere yeni müftü atadı ve değişiklik yaptı. İŞTE GÖREVDEN ALINAN MÜFTÜLER Kararnameye göre, Ankara İl Müftüsü Mustafa Hakkı Özer, Adıyaman İl Müftüsü M

7 İlin Müftüsü görevden alındı
Başbakan yardımcılığına bağlı Diyanet İşleri Başkanlığı bazı illerin müftülerini görevden alırken bazı illere yeni müftü atadı ve değişiklik yaptı.
 
İŞTE GÖREVDEN ALINAN MÜFTÜLER
 
Kararnameye göre, Ankara İl Müftüsü Mustafa Hakkı Özer, Adıyaman İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, Artvin İl Müftüsü Kamil Ceyhan, Erzurum İl Müftüsü Yakup Arslan, Sinop İl Müftüsü Ahmet Faruk Kuluş, Sivas İl Müftüsü Yusuf Şahin ve Yalova İl Müftüsü Muhittin Sarıkaya başka bir göreve atanmak üzere bu görevlerinden alındılar.
 
Adıyaman, Bitlis, Erzurum, Niğde, Denizli, Trabzon, Yalova, Kütahya, Bilecik, Giresun, Afyonkarahisar, Erzincan, Ardahan, Sinop, Hatay ve Artvin il müftüleri de değişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler