63 katlı otelde yangın

Dubai’de bulunan 63 katlı 5 yıldızlı Address Downtown adlı otelde çıkan yangında şu ana kadar 14 kişinin yaralandığı ifade edildi. Dubai’de bulunan dünyanın en yüksek gökdeleni olan Burç Halife yakınlarındaki Address Downtown adlı otelde yangın çıkmıştı.

63 katlı otelde yangın

Dubai’de bulunan 63 katlı 5 yıldızlı Address Downtown adlı otelde çıkan yangında şu ana kadar 14 kişinin yaralandığı ifade edildi.

Dubai’de bulunan dünyanın en yüksek gökdeleni olan Burç Halife yakınlarındaki Address Downtown adlı otelde yangın çıkmıştı. Otel’in 20. katında çıkan yangında şu ana kadar 14 kişinin yaralandığı ifade edildi. Yangının kontrol altına alınmaya çalışıldığı kaydedilirken, yeni yıl kutlamalarının planlandığı gibi gerçekleştirileceği aktarıldı. Otelin boşaltıldığı kaydedilirken, bölgeye sağlık ekibinin görevlendirildiği bildirildi.

 
 
 
6430743e-f060-4794-a619-be023cc127b7.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler