5 terörist daha etkisiz hale getirildi

Hakkari'de yapılan operasyonda 5 terörist öldürüldü.

5 terörist daha etkisiz hale getirildi
TSK, Hakkari’nin Çukurca ilçesinde Güven Dağı bölgesinde teröristlerin açtığı ateş sonucu ağır yaralanan bir askerin şehit olduğunu, bölgeye çok namlulu roketatar ve topçu atışları sonucunda açılan ateş sonucunda ilk tespitlere göre 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Hakkari’nin Çukurca ilçesinde, 1’inci Komando Tugayı unsurlarına Irak’ın kuzeyinden teröristlerce havan ateşi yapıldığını ve bu ateş sonucunda bir askerin şehit olduğunu bildirdi. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nca icra edilen hava taarruzlarına ilave olarak aynı bölgeye çok namlulu roketatar ve topçu atışlarının yapıldığı ve bu atışların sonucunda ilk tespitlere göre 5 teröristin etkisiz hale getirildiği ifade edildi. Çukurca’da etkisiz hale getirilen terörist sayısının 342, Hakkari genelinde ise toplam 476 teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler