5 terörist cesedi bulundu

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari'de 4, Tunceli'de ise 1 teröristin cesedinin bulunduğunu açıkladı.Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Hakkâri Yüksekova'da devam eden operasyonda, Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerin önceden döşedikleri may

5 terörist cesedi bulundu

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari'de 4, Tunceli'de ise 1 teröristin cesedinin bulunduğunu açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Hakkâri Yüksekova'da devam eden operasyonda, Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerin önceden döşedikleri mayına basan bir Uzman Çavuş hayati tehlikesi olacak şekilde yaralandığı belirtilerek bölgede yapılan arazi aramasında dört terörist cesedi ile birlikte bir adet Kaleşnikov piyade tüfeği ve El Yapımı Patlayıcı yapımında kullanılan 40 adet tüp ele geçirildiği bildirildi.

PATLAYICI İMHA EDİLDİ

Şırnak / Uludere ve Diyarbakır / Kocaköy'de, Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerce önceden yola döşenen üç adet El Yapımı Patlayıcının bulunarak imha edildiği kaydedildi.

TERÖRİSTİN CESEDİ BULUNDU

Tunceli Ovacık'ta, Bölücü Terör Örgütü mensubu bir teröristin cesedinin Munzur Çayı kenarında suda boğulmuş olarak bulunduğu belirtildi.

MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Erzurum Şenkaya'da yapılan arazi aramasında bulunan Bölücü Terör Örgütüne ait sığınakta;bir adet Kaleşnikov piyade tüfeği ve silaha ait beş adet dolu şarjör (150 adet mermi), 10 adet pompalı tüfek, bir adet el bombası, el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan 50 kg gübre, çok miktarda yiyecek ve yaşam malzemesi ele geçirildiği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler