5 kişi kazada öldü

 Adana’da gece yarısı alkol ve aşırı hız nedeniyle meydana gelen kazada, düğünden dönen aynı aileden 5 kişi yaşamını yitirdi.Kaza, saat 23.30 sıralarında merkez Çukurova İlçesi’nde bulunan Seyhan Baraj Gölü Dolu Savak Kapağı Köprüsü üzerinde meydana geldi

5 kişi kazada öldü

 

Adana’da gece yarısı alkol ve aşırı hız nedeniyle meydana gelen kazada, düğünden dönen aynı aileden 5 kişi yaşamını yitirdi.Kaza, saat 23.30 sıralarında merkez Çukurova İlçesi’nde bulunan Seyhan Baraj Gölü Dolu Savak Kapağı Köprüsü üzerinde meydana geldi. Merkez Yüreğir İlçesi’ndeki Şahlar Düğün Salonu’nda teyze çocukları Hamit Düşürge ile Ceylan Ümay’ın düğün törenine katılan Murat Pirinci (23) ile eşi Gizem Pirinci (20) ve ağabeyi Mahmut Pirinci (26) ile amca çocukları Özcan Pirinci (24) gönüllerince eğlendi. Düğünün ardından Murat, Mahmut ve Gizem Pirinci ile Gizem’in 20 yaşındaki Mehtap adlı teyzesinin kızı, Özcan Pirinci’nin kullandığı 01 GB 290 plakalı minibüse binerek kalacakları eve doğru hareket etti.

 

20 METREDEN GÖLE UÇTULAR

 

İddiaya göre, aşırı alkollü olan Özcan Pirinci yönetimindeki minibüs, aşırı hızla DSİ’ye ait alanda bulunan Seyhan Baraj Gölü Dolu Savak Kapağı Köprüsü’ne girdi. Köprü bariyerlerine çarpan araç, bariyerleri yıkıp takla atarak yaklaşık 20 metre yükseklikten Seyhan Baraj Gölü’ne düştü. Kaza anı, DSİ Sosyal Tesisleri’nin güvenlik kameralarına da yansıdı. Yoldan geçen başka araç sürücülerinin ihbarıyla, kaza bölgesine çok sayıda kurtarma ekibi, polis ve ambulans sevk edildi.

 

BAŞKOMİSERİN UĞRAŞI YETMEDİ

 

Can-Kur ve sualtı polisleri göle düşen kişileri kurtarmaya çalıştı. İlk etapta 4 kişinin cansız bedenine ulaşan ekipler, daha sonra araç sürücüsü Özcan Pirinci’yi ağır yaralı olarak sudan çıkarmayı başardı. Sağlık ekipleri 20 metre aşağıdaki gölün kenarına inemeyince, bir başkomiserin yaşama döndürmek için kalp masajı ve suni teneffüs uyguladığı Özcan Pirinci, tüm uğraşlara rağmen kurtarılamadı. İp yardımıyla Pirinci’nin yanına gelen sağlık görevlileri, Pirinci’nin öldüğünü belirledi.

 

SAĞDIÇ TEŞHİS ETTİ

 

Sudan çıkartılan 5 cansız beden, ceset torbalarına konularak yan yana dizildi. Hamit Düşürge’nin sadıcı, yaşamını yitiren 5 kişiyi gözyaşı dökerek teşhis etti. Kazayı duyan Murat, Mahmut, Gizem ve Özcan Pirinci’nin yakınları, kaza bölgesine koştu. Polisin inceleme başlattığı kazanın ardından, cenazeler Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı.

 

BİR HAFTALIK EVLİ ÇİFTİ KAZA AYIRDI

 

Feci kazada yaşamını yitiren Murat ve Gizem Pirinci’nin henüz bir haftalık evli oldukları öğrenildi. Yeni evlenen çiftlerin, balayına çıktıkları ancak düğüne katılmak için balayını kısa tuttukları öğrenildi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem