5 hain daha öldürüldü

Teröristler etkisiz hale getirildi

5 hain daha öldürüldü
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Mardin Savur’da devam eden operasyonda güvenlik güçlerine saldırı girişiminde bulunan; bölücü terör örgütü mensubu 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

TSK’dan yapılan açıklamada, Mardin Savur’da devam eden operasyonda güvenlik güçlerine saldırı girişiminde bulunan; bölücü terör örgütü mensubu beş teröristin etkisiz hale getirildiği belirtilerek, iki Kalaşnikof piyade tüfeği, bir M-16 piyade tüfeği, bir Dragunov keskin nişancı tüfeği, bir roketatar silahı, bir Biksi makinalı tüfeği, dört el bombası, bir dürbün, bir el telsizi, bir patlayıcı düzeneği, üç kg A-4 patlayıcı, sekiz ton patlayıcı yapımında kullanılan amonyum nitrat, 300 lt mazot çok sayıda mühimmat ve örgütsel doküman ele geçirildiği kaydedildi.

Mardin Dargeçit’te ise 2 Eylül 2016 tarihinde Dibekli’de çıkan çatışmada yaralanarak diğer teröristlerce bölgeden uzaklaştırılan bölücü terör örgütü mensubu iki teröristin cesedinin ailesine teslim edilmek üzere götürülürken yol kontrolünde ele geçirildiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler