’4,5G’ ihalesi başladı

4,5G" ihalesi başladı. Kapalı teklif ihale usulü ile yürütülen ihale, teklif zarflarının açılması ile başladı.4,5 G ihalesi olarak bilinen "IMT-Advanced" yetkilendirme ihalesi, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Mevlana Salonunda yapılıyor. İhal

’4,5G’ ihalesi başladı

4,5G" ihalesi başladı. Kapalı teklif ihale usulü ile yürütülen ihale, teklif zarflarının açılması ile başladı.

4,5 G ihalesi olarak bilinen "IMT-Advanced" yetkilendirme ihalesi, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Mevlana Salonunda yapılıyor. İhale, BTK Başkanı Ömer Fatih Sayan'ın ihale komisyonu Başkanı BTK Başkan Yardımcısı Deniz Yanık ve komisyon üyelerinden bilgi almasının ardından başladı. İhaleye teklif veren firmalar ise şöyle: "Netgsm, Avea, Vodafone ve Turkcell."

Yetkilendirme süresi, 30 Nisan 2029" a kadar devam edecek. İhale bedeli peşin ve ilki peşin olmak üzere geri kalan taksitler ilk ödemeyi takiben 6'şar aylık dönemlerde ödenmek üzere 4 eşit taksitle ödenecek. 800, 900, 1800, 2100, 2600 MHz bandında 20 ayrı frekans asgari bedeli katma değer vergisi hariç 2 milyar 298 milyon 67 bin 661 euro olarak belirlendi.

Frekansların tahsil edilmesinin ardından 1 Nisan 2016" da yeni teknolojiyle hizmet sunumuna başlanacak.

’4,5G’ ihalesi başladı

’4,5G’ ihalesi başladı

’4,5G’ ihalesi başladı

’4,5G’ ihalesi başladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler