4 yeni ses kaydı bombası!

Türkiye günlerdir Youtube’a düşen ses kayıtlarına kilitlendi. Ve dün video paylaşım sitesine dört yeni ses kaydı daha düştü. İlk videoda Bilal Erdoğan’ın, 4 ada satın almak için görüşme yaptığı iddia ediliyor. 17 Aralık sabahına ait başka bir kayıtta ise

4 yeni ses kaydı bombası!
Türkiye günlerdir Youtube’a düşen ses kayıtlarına kilitlendi. Ve dün video paylaşım sitesine dört yeni ses kaydı daha düştü. İlk videoda Bilal Erdoğan’ın, 4 ada satın almak için görüşme yaptığı iddia ediliyor. 17 Aralık sabahına ait başka bir kayıtta ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Esra Albayrak ve damadı Berat Albayrak’ın evrak öğütücüsü alınması için görüşme yaptığı öne sürülüyor. Üçüncü videoda Mehmet Cengiz’in, Şaban Cemil Kazancı ile Başbakan Erdoğan hakkında konuştuğu iddia ediliyor. Son kayıt ise SKY ve Akşam Grubu’nu alan Ethem Sancak’ın, Fatih Saraç ve Mehmet Cengiz’le konuştuğu öne sürülüyor.
 
Youtube’a düşen ilk ses kaydı, iddialara göre Necmettin Bilal Erdoğan ile üniversiteden arkadaşı Ahmet Murat Yelkenci arasında geçiyor. 6 dakika 31 saniyelik kayıtta Gökçeada ile Bozcaada arasında, Yeniköy Limanı’nın karşısında yer alan 4 adayla ilgili konuşmalar geçiyor. İddialara göre, Necmettin Bilal Erdoğan rüzgar santrali kurmak için adaları almak istiyor.
 
KAĞIT ÖĞÜTÜCÜ TALİMATI
Bir diğer ses kaydı ise 3 dakika 33 saniyelik. İddiaya göre bu kez dinlemeye takılanlar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Esra Albayrak ve damadı Berat Albayrak. 17 Aralık sabahı geçtiği öne sürülen konuşmaların konusu ise  acilen bir evrak öğütücünün alınması. Berat Albayrak olduğu ileri sürülen kişi telefondaki diğer kişiye acilen bir evrak öğütücüsü alıp gelmesini söylüyor. Konuşmanın içeriğinden daha önce alınan evrak öğütücüsünün çalışmadığı anlaşılıyor. Aynı videodaki ikinci konuşmada bu kez Esra Albayrak olduğu iddia edilen kişi var. Esra Albayrak alt katta çalıştığını, öğütücünün getirilmesini istiyor.
 
SİGARAYA BAŞLADIM
Bir diğer videoda ise Cengiz İnşaat’ın sahibi Mehmet Cengiz olduğu iddia edilen kişi, Şaban Cemil Kazancı olduğu öne sürülen kişi ile konuşuyor.  Konuşmanın içeriği Mehmet Cengiz’in yaptığı iyiliklere karşın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan yediği fırçalar. 6 dakika 40 saniyelik videoda Cengiz olduğu ileri sürülen kişi, yediği fırçalar nedeniyle yeniden sigaraya başladığını anlatıyor.
 
ANA YEMEĞİ SEN ALDIN
Son video ise 8 dakika 56 saniyelik. İddialara göre bu videodaki konuşmalar ise Cengiz İnşaat’ın sahibi Mehmet Cengiz ile SKY ve Akşam Grubu’nu alan Ethem Sancak arasında. Kayıtta, Sancak olduğu öne sürülen kişi ile Fatih Saraç arasında geçen bir konuşma da var. Ethem Sancak olduğu ileri sürülen kişi, “SKY bana kalacak” dedikten sonra Fatih Saraç olduğu iddia edilen kişiye, “En iyi malı aldın götürdün. Kakaladığın bana kalacak.” ve “Ana yemeği sen kaptın, öbürü bana kalıyor anlaşırsak” diye konuşuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem