4 yaşındaki minik İrem havuzda boğuldu

Karaman'da bahçe sulamak için önüne set çekilerek yapılan su dolu havuza düşen küçük kız çocuğu, boğularak hayatını kaybetti.Olay, akşam saatlerinde merkeze bağlı Pınarbaşı köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ailesi ile birlikte tarladan dönen 4

4 yaşındaki minik İrem havuzda boğuldu

Karaman'da bahçe sulamak için önüne set çekilerek yapılan su dolu havuza düşen küçük kız çocuğu, boğularak hayatını kaybetti.

Olay, akşam saatlerinde merkeze bağlı Pınarbaşı köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ailesi ile birlikte tarladan dönen 4 yaşındaki İrem Şalkacı, bir süre sonra evlerinin yakınında bulunan ve köylüler tarafından bahçe sulaması için önüne betondan set çekilerek yapılan 1 metre derinliğindeki doğal su havuzuna düştü. Suya düştüğünü kimsenin görmediği küçük kız suda çırpına çırpına can verdi. Küçük kızı havuzda boğulmuş olarak gören köylüler, çocuğu hemen havuzdan çıkararak ambulansa haber verdi. Köye gelen sağlık ekibi, yaptığı kontrolde küçük kızın öldüğünü tespit etti. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından küçük kızın cesedi, otopsi yapılmak üzere Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

4 yaşındaki minik İrem havuzda boğuldu

4 yaşındaki minik İrem havuzda boğuldu

4 yaşındaki minik İrem havuzda boğuldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem