4. Yargı Paketi'nde sona doğru

 Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Yargı Reformu Çalışma Toplantısı'yla ilgili olarak ''Paketteki düzenlemelerin müspet olarak değerlendirildiğini ve kabul edildiğini'' bildirdi. Ergin, Yargı Reformu Çalışma Toplantısı'nın ardından, Başbakanlık Yeni Bina'dan

4. Yargı Paketi'nde sona doğru

 

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Yargı Reformu Çalışma Toplantısı'yla ilgili olarak ''Paketteki düzenlemelerin müspet olarak değerlendirildiğini ve kabul edildiğini'' bildirdi.
 
Ergin, Yargı Reformu Çalışma Toplantısı'nın ardından, Başbakanlık Yeni Bina'dan ayrılışı sırasında sorularını yanıtladı.
 
Toplantının uzun ve verimli bir toplantı olduğunu, 4. Yargı Paketi ile ilgili değerlendirmelerin yapıldığını belirten Ergin, ''Paketteki düzenlemeler müspet olarak değerlendirildi ve kabul edildi. Bir iki teknik redaksiyondan sonra imzaya açılacak ve parlamentoya gidecek'' diye konuştu.
 
Ergin, teknik konuların hallolmasının ardından paketin Bakanlar Kurulu'nda imzaya açılacağını ve Meclis'e gönderileceğini ifade ederek, ''Hayırlı olsun'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem