4 terör örgütü PKK üyesi yakalandı

Van Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen operasyonda 4'ü terör örgütü PKK üyesi 13 kişi gözaltına alındı.Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda terör örgütü PKK üyelerine yönelik operasyon başlatıldı.Sabah saatlerinde kent merkezindeki üç m

4 terör örgütü PKK üyesi yakalandı

Van Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen operasyonda 4'ü terör örgütü PKK üyesi 13 kişi gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda terör örgütü PKK üyelerine yönelik operasyon başlatıldı.

Sabah saatlerinde kent merkezindeki üç mahallede bulunan çeşitli adreslere Özel Harekat timlerinin de katılımıyla eş zamanlı operasyonlar düzenleyen güvenlik güçleri, 4 terör örgütü PKK üyesi ile bu kişilere yardım ve yataklık ettiği belirlenen 9 kişiyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan zanlıların evlerinde yapılan aramada da çok sayıda el bombası ve çeşitli markalarda uzun namlulu silah ile mermi ele geçirildi.

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Zanlıların, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler