4 saatte 4 kez kalbi durdu...

Mersin'de göğsünden bıçaklanan ve yaralı halde otomobili ile hastaneye giderken kaza yapan şahıs, ambulansla götürüldüğü hastanede 4 saat içinde kalbi 4 kez durduktan sonra doktorların çabası ile hayata döndürüldü.Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Yeniş

4 saatte 4 kez kalbi durdu...

Mersin'de göğsünden bıçaklanan ve yaralı halde otomobili ile hastaneye giderken kaza yapan şahıs, ambulansla götürüldüğü hastanede 4 saat içinde kalbi 4 kez durduktan sonra doktorların çabası ile hayata döndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Yenişehir ilçesi Menteş Mahallesi 3. Çevre Yolu üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre, 33 HU 846 plakalı otomobiliyle seyir halinde olan Zülküf Akar (25), yol kenarında daha önceden tanıdığı Mehmet K.'yi görünce durdu. İki arkadaş arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet K. üzerinde taşıdığı bıçakla, otomobilden inen Zülküf Akar'ı göğsünden ve baldırından bıçaklayıp kaçtı. Yaralanan Akar, yanındaki bayan arkadaşı araç ullanmayı bilmediği için direksiyona geçerek hastaneye gitmeye çalıştı. Ancak Akar, yolda fenalaşınca direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çarptı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen polis ekibi, Akar'dan kendisini bıçaklayan kişinin Mehmet K. olduğunu öğrendi. Bu sırada ambulansla gelen sağlık ekibi, ilk müdahalenin ardından Akar'ı hastaneye götürmek üzere yola çıktı. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürülen Akar'ın hastaneye girişinde kalbi durdu. Doktorların çabası ile yeniden kalbi çalıştırılan Akar, hemen ameliyata alındı. 4 saat süren ameliyatta Zülküf Akar'ın kalbi 3 kez daha durdu.

Doktorların yoğun müdahalesi sonucunda Akar'ın kalbi yeniden çalıştırılıp hayata döndürüldü. Akar, ameliyatın ardından hastanede tedavi altına alındı.

Şüpheli Mehmet K. ise polisin yaptığı çalışma sonrası yakalanarak gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem