4 milyon dolarlık soygunla ilgili 2 kişi yakalandı

  Laleli'de bir bankaya altın bıraktıktan sonra araçtaki 4 milyon doları alan güvenlik görevlisi kaçarak kayıplara karıştı. Soygunla ilgili 2 kişi Mersin'de yakalandı.İstanbul'da bir bankaya ait para nakil aracından yaklaşık 4 milyon dolar soyulmasıyla il

4 milyon dolarlık soygunla ilgili 2 kişi yakalandı

  Laleli'de bir bankaya altın bıraktıktan sonra araçtaki 4 milyon doları alan güvenlik görevlisi kaçarak kayıplara karıştı. Soygunla ilgili 2 kişi Mersin'de yakalandı.İstanbul'da bir bankaya ait para nakil aracından yaklaşık 4 milyon dolar soyulmasıyla ilgili 2 zanlı Mersin'de yakalandı.

 Polis ekipleri, para nakil aracı soygunuyla ilgili soruşturma kapsamında Erdemli ilçesine bağlı Ayaş beldesindeki Yemişkumu Mahallesi'nde belirlenen bir eve operasyon düzenledi.

 Operasyonda evde saklanan 2 zanlı gözaltına alındı. Güvenlik görevlisi Kemal Y.'nin yurt dışına çıkmak için hazırlık yaptığı öğrenildi.

 Evde yapılan aramada 325 bin lira bulunduğu, ilçe emniyet müdürlüğüne götürülen zanlıların sorgu için İl Emniyet Müdürlüğüne sevk edileceği öğrenildi.

 Bir hafta önce İstanbul Fatih'te bir bankaya ait parayı taşıyan nakil aracındaki iki güvenlik görevlisinden biri, meslektaşını etkisiz hale getirdikten sonra yaklaşık 4 milyon dolarla kayıplara karışmıştı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem