4 bin terörist Avrupa'da geziyor

 Başbakan Erdoğan, "Yaşanan onca acıya rağmen terörün önlenmesi için bazı Avrupa ülkelerinden gereken desteği alamıyoruz. Türkiye'de kanlı eylemleri yapanlar ellerini kollarını sallayarak Avrupa'da dolaşıyor. ABD Büyükelçiliği'ne saldırı düzenleyen kişini

4 bin terörist Avrupa'da geziyor

 

Başbakan Erdoğan, "Yaşanan onca acıya rağmen terörün önlenmesi için bazı Avrupa ülkelerinden gereken desteği alamıyoruz.
 
Türkiye'de kanlı eylemleri yapanlar ellerini kollarını sallayarak Avrupa'da dolaşıyor.
 
ABD Büyükelçiliği'ne saldırı düzenleyen kişinin Almanya'da yaşadığı tespit edildi" dedi.
 
MAŞA ELİNİZİ YAKAR
 
Başbakan şöyle konuştu: 4 bin teröristle ilgili 'biz bunları takip ediyoruz' diye cevap veriyorlar.
 
Niye bana teslim etmiyorsun, teslim et. Bunun acısını biz çekiyoruz. Avrupa'nın bu teröristlerle arasına mesafe koyması lazım.
 
Gün gelir kendisini tutan maşa kendisini tutan eli de yakar.
 
Başbakan Erdoğan, "Cuma günü saldırı düzenleyen kişinin Almanya'da yaşadığı ve kaçak yollarla Türkiye'ye girdiği tespit edildi. Fransa'daki saldırıyı yapan terörist aranıyordu. İadesini istedik, verilmedi. Bunlara yönelik çok sayıda örnek var. 4 bin yargı devam ediyor ve biz bunları takip ediyoruz diye cevap verdiler."
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem