4 aylık hamile kadından acı itiraf

Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Yüreğir İlçesi'nin Ulubatlıhasan Mahallesi'ne giren plakasız bir motosikleti şüphe üzerine takibe aldı. Bir süre ara sokaklarda dolaşan motosiklet, ekiplerin takibinden kurtuldu. Ancak çevrede önlem alan polis, söz

4 aylık hamile kadından acı itiraf

Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Yüreğir İlçesi'nin Ulubatlıhasan Mahallesi'ne giren plakasız bir motosikleti şüphe üzerine takibe aldı. Bir süre ara sokaklarda dolaşan motosiklet, ekiplerin takibinden kurtuldu. Ancak çevrede önlem alan polis, söz konusu motosikleti Kozan Caddesi'nde fark etti. Buruk Mezarlığı yakınlarında durdurulan motosiklette bulunan Harun T. ile sevgilisi Zübeyde K.'nın üzeri arandı. Yapılan aramada üzerlerinden 2 gram eroin çıkan çift, Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek sorguya alındı.

4 aylık hamile olduğunu söyleyen Zübeyde K. ile Harun T.'nin "Uyuşturucu bağımlısıyız, eroin bulabilmek için Kozan'dan motosiklet ile yola çıktık Adana'ya geldik" diye ifade verdiği öğrenildi. Tedavi olmak istediklerini belirten Zübeyde K. ile Harun T., sevk edildikleri Cumhuriyet Savcılığı tarafından serbest bırakıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem