4 asker cezaevinden çıkmadı!

Balyoz davasında 236 sanık hakkında verilen infazı durdurma ve yeniden yargılama kararının ardından, 4 asker başka suçlardan tutuklu olduğu için cezaevinden çıkamadı.Cezaevinden çıkamayan isimler şunlar:Emekli Albay Cemal Temizöz: Güneydoğu’da işlenen 20

4 asker cezaevinden çıkmadı!

Balyoz davasında 236 sanık hakkında verilen infazı durdurma ve yeniden yargılama kararının ardından, 4 asker başka suçlardan tutuklu olduğu için cezaevinden çıkamadı.

Cezaevinden çıkamayan isimler şunlar:

Emekli Albay Cemal Temizöz: Güneydoğu’da işlenen 20 faili meçhul cinayetle ilgili tutuklu yargılanıyordu. Tutukluluk süresinin 5 yıla indirilmesinin ardından hakkında tahliye kararı verilmişti. Ancak Balyoz’dan aldığı 18 yıl hapis cezası ve JİTEM davasında tutuklu olduğu için cezaevinden çıkamadı.

Emekli Albay Ahmet Zeki Üçok: Kayseri’de teğmenlerin hipnozla sorgulanması davasında tutuklu bulunuyor. Ayrıca “sahte çürük raporu” davasında da 9 yıl 7 ay hapis aldığı için tahliye edilmedi.

Emekli Yarbay Seyfettin Alevcan: İzmir’deki askeri casusluk davasından tutuklu.

Emekli Albay Gökhan Rahtuvan: İzmir’deki askeri casusluk davasında firar nedeniyle dosyası ayrılmıştı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem