3500 müfettiş yardımcısı alınacak

Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığının (VDK), 3 bin 500 vergi müfettiş yardımcısı alımı için 7  ve 28 Eylül'de gerçekleştireceği sınavlara yarından itibaren başvurulabilecek. VDK'nın internet sitesinde yer alan duyuruya göre, bin 500 vergi mü

3500 müfettiş yardımcısı alınacak
Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığının (VDK), 3 bin 500 vergi müfettiş yardımcısı alımı için 7  ve 28 Eylül'de gerçekleştireceği sınavlara yarından itibaren başvurulabilecek.
 
VDK'nın internet sitesinde yer alan duyuruya göre, bin 500 vergi müfettiş yardımcısı için 7 Eylül'de yapılacak sınava KPSSP40, KPSSP54 ve KPSSP57 puan türlerinin herhangi birinden 75 ve üzeri puan alanlar, 2 bin vergi müfettiş yardımcısı için 28 Eylül'de gerçekleştirilecek sınava ise KPSS'de herhangi bir puan türünden 80 ve üzeri puan alanlar ve iki sınav için de aranan diğer şartları taşıyanlar başvurabilecek.
 
7 Eylül'deki sınava başvurular "vdk.gov.tr" internet adresi üzerinden, 28 Eylül'deki sınava başvurular ise ÖSYM'nin "ais.osym.gov.tr" internet adresinden T.C. Kimlik Numarası ve aday şifresi ile yapılacak.
 
İki sınav için de başvurular yarın başlayacak ancak ilk sınavın başvuruları 21 Ağustos Çarşamba günü, ikinci sınavın başvuruları ise 23 Ağustos Cuma günü saat 17.30'da sona erecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem