35 KCK şüphelisi mahkemede!

Savcılık sorguları tamamlanan 38 kişiden, aralarında eski Milletvekili Fatma Kurtalan’ın da bulunduğu 35 kişi tutuklama talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edildi.Terör örgütü PKK’nın şehir yapılanması olduğu iddia edilen KCK’ya yönelik 17 ilde eş zamanlı y

35 KCK şüphelisi mahkemede!

Savcılık sorguları tamamlanan 38 kişiden, aralarında eski Milletvekili Fatma Kurtalan’ın da bulunduğu 35 kişi tutuklama talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Terör örgütü PKK’nın şehir yapılanması olduğu iddia edilen KCK’ya yönelik 17 ilde eş zamanlı yapılan operasyonda gözaltına alınan ve sabah saatlerinde Beşiktaş’ta bulunan İstanbul Adliyesi’ne getirilen 38 kişinin savcılık sorguları tamamlandı. Sorguların ardından aralarında eski Milletvekili Fatma Kurtalan’ın da bulunduğu 35 kişi tutuklama talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edildi. 3 kişi serbest bırakıldı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem