3 yaşındaki kızını 10 saat rehin aldı

Eskişehir'de hakkında kesinleşmiş hapis kararı bulunan ve eşi tarafından terk edildiği öne sürülen baba, 3 yaşındaki kızını rehin aldı. Yaklaşık 10 saat kızını evde rehin tutan babayı, polis etkisiz hale getirdi.İddiaya göre, 71 Evler Mahallesi Mektep Sok

3 yaşındaki kızını 10 saat rehin aldı

Eskişehir'de hakkında kesinleşmiş hapis kararı bulunan ve eşi tarafından terk edildiği öne sürülen baba, 3 yaşındaki kızını rehin aldı. Yaklaşık 10 saat kızını evde rehin tutan babayı, polis etkisiz hale getirdi.

İddiaya göre, 71 Evler Mahallesi Mektep Sokak'ta bir evde 3 yaşındaki kızı İ.M.K. ile yaşayan H.K. (33), gece saatlerinde yakınlarına, 'eşinin evini terk etmesi ve hakkındaki hapis kararı' nedeniyle kendisine zarar vereceğini söyledi. Bunun üzerine H.K'nin yakınları durumu polise bildirdi.
 
Evine polisin geldiğini gören baba H.K, olaya sinirlenerek, kızını bıçak zoruyla rehin aldı. Evin penceresinden polise alkol şişeleri ve mutfak malzemeleri atan H.K'yi polis ekipleri uzun süre ikna etmeye çalıştı.
 
Yaklaşık 10 saat eylemine son vermeyen ve bıçakla elini kesen H.K'yi, kapıyı zorlayıp içeri giren emniyet güçleri etkisiz hale getirdi. H.K, tedavisi için polis aracıyla hastaneye oradan da ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.
 
Yakınları tarafından evden çıkarılan kızı İ.M.K. ise olay yerinde hazır bekletilen 112 Acil Servis ekipleri tarafından sağlık kontrolü için Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem