3 kişiyi öldüren şahıs: Öldürme kastım yoktu

Eskişehir'de eşi, kayınbiraderi ve bir yakınını öldüren, 2 kişiyi de yaralayan şahıs, öldürme kastının bulunmadığını ve olaydan dolayı pişman olduğunu söyledi.Sanık Soytürk Ç.'in yargılanmasına 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Duruşmada sanık Soyt

3 kişiyi öldüren şahıs: Öldürme kastım yoktu

Eskişehir'de eşi, kayınbiraderi ve bir yakınını öldüren, 2 kişiyi de yaralayan şahıs, öldürme kastının bulunmadığını ve olaydan dolayı pişman olduğunu söyledi.

Sanık Soytürk Ç.'in yargılanmasına 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Duruşmada sanık Soytürk Ç. avukatlar ile öldürülenlerin yakınları hazır bulundu. Soytürk Ç.'in işlemiş olduğu cinayetlerin birinin jandarma bölgesinde olmasında dolayı hakkında 2 ayrı kamu davası açılmış, alınan kararla dosyalar birleştirilmişti.

Duruşmada konuşan sanık Soytürk Ç., öldürme kastının olmadığını belirterek, "pişmanım" dedi. Sanığın, öldürdüğü Birol İnce ile eşi Çiğdem Ç arasında ilişki olduğunu iddia etmesi üzerine, Birol İnce'nin ailesinin avukatı söz alarak, "Eşi Çiğdem ile Birol'un ilişkisi olduğunu iddia ediyor. Biz buna yönelik Çiğdem'in telefon kayıtlarını istiyoruz" dedi. Ancak mahkeme heyeti bu talebi reddetti. Heyet, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

OLAY

Sanık Soytürk Ç., 19 Ocak 2014 tarihinde Bursa'nın gemlik ilçesinde bir kişiyi bıçakla yaraladıktan sonra Eskişehir'e gelerek boşanmak üzere olduğu eşi Çiğdem Ç.'yi, kayınvalidesi Aynur Ç. ve kayınbiraderi Muhammet Mustafa Çelik'i ve yakını olduğu öğrenilen Birol İnce'yi de silahla yaralamıştı. Yaralananlardan Çiğdem Ç. ile Birol İnce olay günü, Muhammet Mustafa Çelik ise tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Zanlı Soytürk Ç.'nin yaraladığı 2 kişi ise tedavi gördükleri hastanelerden taburcu edilmişti. Yaşanan olay sonrasında kayıplara karışan Soytürk Ç., 14 günün sonunda Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alınmış, ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem