3 günlük bebeği terk ettiler

 Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bir kadın, 3 gün önce doğduğu sanılan erkek bebeği Alanya Devlet Hastanesi'nin kadınlar tuvaletine bırakıp kaçtı.Alanya Devlet Hastanesi'ne dün akşam saatlerinde elindeki bebek pusetiyle gelen bir kadın, acil servisteki vezn

3 günlük bebeği terk ettiler

 

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bir kadın, 3 gün önce doğduğu sanılan erkek bebeği Alanya Devlet Hastanesi'nin kadınlar tuvaletine bırakıp kaçtı.

Alanya Devlet Hastanesi'ne dün akşam saatlerinde elindeki bebek pusetiyle gelen bir kadın, acil servisteki vezne görevlisine tuvaletin yerini sordu. Ardından tuvalete giden kadın, bebeği pusetle birlikte tuvalette bırakarak hastaneden ayrıldı.

Tuvalete giren başka bir kadın hasta tarafından bulunan ve 3 günlük olduğunu sanılan erkek bebek, hastane polisine teslim edildi. Doktorlara teslim edilen bebek, acil serviste yapılan kontrolün ardından yeni doğan servisinde tedaviye alındı.

Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen emniyet görevlileri, kimliği henüz belirlenemeyen kadının bulunması için çalışma başlattı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem