3 dönümlük alan yandı

  Kargıcak köyündeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına Milas Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı 1 yangın söndürme helikopteri, 2 yangın söndürme uçağı ile çok sayıda arozöz ve yangın söndürme işçisi m

3 dönümlük alan yandı

 

 

Kargıcak köyündeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına Milas Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı 1 yangın söndürme helikopteri, 2 yangın söndürme uçağı ile çok sayıda arozöz ve yangın söndürme işçisi müdahale etti. Kısa sürede kontrol altına alınan yangın sonucunda yaklaşık 3 dönüm ormanlık alan yandı.

Milas Orman İşletme Müdürü Tayfur Kazakoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangına kısa sürede yaptıkları müdahaleyle olası bir facianın önüne geçtiklerini belirterek, soğutma çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Kazakoğlu, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için de çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem