3 çocuğunun annesini sattı!

Ankara’da bir baba, “Kızım kocası tarafından bir adama satılıp Bitlis’e kaçırıldı” diyerek suç duyurusunda bulundu.? Kadının da gizlice karakola gidip şikâyetçi olduğu öğrenildi.Ankara’da acayip bir kaçırılma hikâyesi... Muzaffer Yılmaz, Cumhuriyet Savcıl

3 çocuğunun annesini sattı!

Ankara’da bir baba, “Kızım kocası tarafından bir adama satılıp Bitlis’e kaçırıldı” diyerek suç duyurusunda bulundu.? Kadının da gizlice karakola gidip şikâyetçi olduğu öğrenildi.

Ankara’da acayip bir kaçırılma hikâyesi... Muzaffer Yılmaz, Cumhuriyet Savcılığı’na gidip bir suç duyurusunda bulundu: “3 çocuk annesi kızım Hacer Akdoğan kaçırıldı, Bitlis’te bir evde zorla tutuluyor.”
İddiaya göre, damadı Hayri Akdoğan (44), kızının önce böbreğini 20 bin liraya satmaya kalkıştı. Hacer Akdoğan arayınca Muzaffer ve Seyran Yılmaz çifti, gidip kızlarıyla 3 torunlarını alıp evlerine götürdü. Hayri Akdoğan ise ortadan kayboldu.
Hayri Akdoğan, 3 ay sonra ortaya çıktı. İstanbul’a yerleştiğini, daha düzgün bir işe girdiğini söyleyip ikna ettiği eşi Hacer Akdoğan’ı ve 3 çocuklarını da yanına alıp İstanbul’a götürdü. Ancak Hacer Akdoğan kısa süre sonra hiçbir şeyin değişmediğini gördü.

Boşanıp sana döneceğim deyip kandırdı
Hacer Akdoğan, bir gün eve geldiğinde eşinin yabancı erkeklerle birlikte oturduğunu gördü. Hayri Akdoğan “Ben seni bunlara sattım” dedi. İddiaya göre Hayri Akdoğan’a 9 bin 600 lira veren bu kişiler, Hacer Akdoğan’ı zorla Bitlis’e götürdü. Muzaffer ve Seyran Yılmaz çifti 3 torunundan telefon aldı,?“Annemi birileri götürdü, babam da bizi burada bıraktı” diye. Torunlarını alıp Ankara’ya dönen Yılmaz’ı bir ay sonra Hacer aradı, “Beni zorla Bitlis’e getirdiler, kurtarın” deyip telefonu kapattı.
Bitlis’e giden baba Muzaffer Yılmaz, kızını Şahhüseyinrim adlı kişinin evinde buldu. Ancak “Dönersen çocuklarını da anne ve babanı da öldürürüz” tehditleri alan Hacer Akdoğan babasına dön demek zorunda kaldı.
Hacer Akdoğan, daha sonra bu kişiyi “Ankara’ya gidelim. Eşime boşanma davası açayım” diye ikna etti. Ankara’ya geldiğinde gizlice Karşıyaka Polis Merkezi’ne giderek şikâyet dilekçesi yazdı. Akdoğan, “Benim veya yakınlarımın başına bir şey gelirse sorumlusu Şahhüseyinrim adlı kişidir” dedi. Polis araştırma başlatırken, bu kişi Hacer Akdoğan’ı alıp Tekrar Bitlis’e götürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler