3 çocuğu ateşe verdi eşini de attı!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde cinnet geçiren bir kişi, evi ateşe vermeye kalkıştı. Evin bir bölümünde küçük çaplı yangın meydana gelirken, kadın evdeki 3 çocuğunu pencereden yan komşuya vererek kurtardı. Öfkeli koca, karısını birinci kattaki evlerinin ba

3 çocuğu ateşe verdi eşini de attı!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde cinnet geçiren bir kişi, evi ateşe vermeye kalkıştı. Evin bir bölümünde küçük çaplı yangın meydana gelirken, kadın evdeki 3 çocuğunu pencereden yan komşuya vererek kurtardı. Öfkeli koca, karısını birinci kattaki evlerinin balkonundan aşağı attı. Evin altındaki işyerinin önündeki halı ve seccadelerin üzerine düşen kadın yaralandı. Cinnet geçiren adam, polisin eve gaz bombası atarak yaptığı müdahale ile etkisiz hale getirilip gözaltına alındı.

Diyarbakır merkez Bağlar ilçesi Cengizler Caddesi'nde bir apartmanın giriş katında ikamet eden Ali Rıza Ö. (35) ile eşi Güner Ö. (30), öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ali Rıza Ö., eşi ve 3 çocuğuyla birlikte yaşadığı evi ateşe verdi. Eşinin balkona çıkmasını fırsat bilen anne Güner Ö., çocukları 9 yaşındaki Fatih, 5 yaşındaki Muhammed ile 3.5 yaşındaki Zeynep Özek'i pencereden yan komşusuna uzatarak kurtardı. Eşinin çocuklarını yan komşusuna verdiğini gören Ali Rıza Ö., eşinin dövmeye başladı. Evin balkonuna çıkarak yardım isteyen talihsiz kadın, zemin katta bulunan işyerinin seccade ve kilim tezgahının üzerine düştü.

POLİS EVE GAZ BOMBASI ATTI!

Evin çevresinde toplanan komşular, öfkeden deliye dönen Ali Rıza Ö.'yü ikna etmeye çalıştı. Olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken, çevrede güvenlik önlemleri alındı. Kimsenin yaklaştırılmadığı binada polis babayı ikna etmeye çalıştı. Evi ateşe veren Ali Rıza Ö., olay yerine gelen polis tarafından eve atılan gaz bombasıyla etkisiz hale getirildi. Evde çıkan küçük yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Şok geçiren çocuklar, Diyarbakır Emniyeti Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürülürken, etkisiz hale getirilen Ali Rıza Ö., gözaltına alındı. Komşuları, Ali Rıza Ö.'nün uzun süreden beri işsiz olduğunu ve ekonomik sıkıntı çektiği için eşiyle sürekli tartıştığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem