3 Belediye Başkanı görevden uzaklaştırıldı

Batman'da aralarında Batman Belediye Başkanı Sabri Özdemir'in de bulunduğu 3 belediye başkanı, İçişleri Bakanlığı'nın onayı ile görevden uzaklaştırıldı.Batman Belediye Başkanı Sabri Özdemir, Beşiri İlçe Belediye Başkanı Mustafa Öztürk, İkiköprü Belde Bele

3 Belediye Başkanı görevden uzaklaştırıldı

Batman'da aralarında Batman Belediye Başkanı Sabri Özdemir'in de bulunduğu 3 belediye başkanı, İçişleri Bakanlığı'nın onayı ile görevden uzaklaştırıldı.

Batman Belediye Başkanı Sabri Özdemir, Beşiri İlçe Belediye Başkanı Mustafa Öztürk, İkiköprü Belde Belediye başkanı Osman Karabulut, İçişleri Bakanlığı'nın onayı ile görevden uzaklaştırıldı.

İçişleri Bakanlığı'nın Mülkiye Müfettişleri tarafından yapılan araştırma ve inceleme raporuna istinaden görevden alınan belediye başkanlarının yanı sıra, Batman Belediyesi'nden 17, Balpınar Belde Belediyesi'nden 1, İkiköprü Belde Belediyesi'nden 1 olmak üzere toplam 19 belediye meclis üyesi de Bakanlık onayı ile görevden uzaklaştırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler