3 aylık bebek hayatını kaybetti!..

Van'da, çadırda çıkan yangında yaralanan aynı aileye mensup 6 kişiden 3 aylık Mehmet Doru bebek, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.Seyrantepe Mahallesi Averek yolundaki çadırda sobadan sıçrayan kıvılcımların eşyaları tutuşturması sonucu çıkan yangın

3 aylık bebek hayatını kaybetti!..

Van'da, çadırda çıkan yangında yaralanan aynı aileye mensup 6 kişiden 3 aylık Mehmet Doru bebek, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Seyrantepe Mahallesi Averek yolundaki çadırda sobadan sıçrayan kıvılcımların eşyaları tutuşturması sonucu çıkan yangında yaralanan 3 aylık Mehmet Doru ile annesi Aslı Doru ve 4 kardeşi, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Vücudunda ağır yanıklar bulunduğu için ambulans helikopterle Ankara'daki Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilmek üzere hazırlık yapılan Mehmet Doru, kurtarılamadı.

Aslı Doru ile diğer çocukları Sabiha (5), Neslihan (4), Umut (4) ve Gülcan Doru'nun (3) tedavilerinin ise devam ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler