2B Arazileri Ne Durumda?

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 2B arazilerle ilgili açıklamada bulundu. ( 15 Ocak 2013 ) 2012 bütçesini değerlendirirken Konutta KDV oranındaki artış konusunda ortaya atılan iddialara da cevap verdi.Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, konuttaki KDV oranı konusunda

2B Arazileri Ne Durumda?


Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 2B arazilerle ilgili açıklamada bulundu. ( 15 Ocak 2013 ) 2012 bütçesini değerlendirirken Konutta KDV oranındaki artış konusunda ortaya atılan iddialara da cevap verdi.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, konuttaki KDV oranı konusunda geriye dönüş olmayacağını belirterek, ''Bu defter kapanmıştır. Bu konuda son derece doğru bir adım attığımız kanaatindeyim'' dedi.

Şimşek, yeni zamların gelmeyeceğini, bütün tedbirlerini hükumet olarak aldıklarını belirtti.

2B ARAZİLERİNDEN NE KADAR GELİR ELDE EDİLECEK?
Şimşek, 2B arazilerinin satışına yönelik başvurularda hiç bir sıkıntı olmadığını belirterek, ''Çok ciddi bir rağbet var. 2B uygulamasının başarılı olacağını inanıyorum. Bu yıl için 4,8 milyar liralık gelir öngörüyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler