29'u subay 81 Suriyeli Türkiye'ye geldi

Suriye ordusundan ayrılan 1'i general 29 subay ile 9 yaralının da aralarında bulunduğu 81 Suriyeli, Türkiye'ye sığındı.Suriye'nin en büyük kentlerinden olan Halep ile İdlib ve çevresindeki şiddetli çatışmalarda can tehlikesi yaşayanlar, Türkiye'ye geçmeye

29'u subay 81 Suriyeli Türkiye'ye geldi

Suriye ordusundan ayrılan 1'i general 29 subay ile 9 yaralının da aralarında bulunduğu 81 Suriyeli, Türkiye'ye sığındı.

Suriye'nin en büyük kentlerinden olan Halep ile İdlib ve çevresindeki şiddetli çatışmalarda can tehlikesi yaşayanlar, Türkiye'ye geçmeye devam ediyor. Suriye ordusundan ayrılan 1 general, 8 albay, 5 yarbay, 5 binbaşı, 5 yüzbaşı, 3 üsteğmen ve 2 başçavuş ile 9 yaralının da aralarında bulunduğu 81 kişi Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'ne bağlı Bükülmez Köyü'nden Türkiye'ye geçti.
 
Subay ve aileleri kayıt işleminden sonra geniş güvenlik önlemi altında Apaydın kampına gönderildi. Diğer Suriyeliler isim işlemlerinin ardından Adıyaman'daki kamplara gönderildi. Yaralılar ise götürüldüğü Reyhanlı Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem