29 ilde toplam 106 gözaltı!

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, aralarında Ankara, Eskişehir, Konya gibi illeri de kapsayan ev hırsızlığı nedeniyle hırsızlık yapanlar takibe alındı. Üç gün süren eş zamanlı operasyonlar sonucu, 106 kişi gözaltına alınarak sorgulandı. 29 ilde hırs

29 ilde toplam 106 gözaltı!

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, aralarında Ankara, Eskişehir, Konya gibi illeri de kapsayan ev hırsızlığı nedeniyle hırsızlık yapanlar takibe alındı.

Üç gün süren eş zamanlı operasyonlar sonucu, 106 kişi gözaltına alınarak sorgulandı. 29 ilde hırsızlık olayı gerçekleştirdiği aralarında çok sayıda kadının da bulunduğu belirtilen zanlılar, silah, altın ve ev eşyası hırsızlığı suçundan güvenlik önlemleri altında 2'si polis, 2'si belediye otobüsü olmak üzere 4 otobüsü ile adliyeye getirildi.

Kayseri Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, 'Organize olarak hırsızlık olaylarını gerçekleştiren ve 29 ilde vatandaşların canını yakan zanlılarla ilgili 3 gün önce operasyon başlattık. Bunun sonucunda Ankara, Eskişehir, Konya, Kayseri, Mersin, Nevşehir ve Kırşehir'inn de bulunduğu 29 ilde zanlıların hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiğini belirledik. Zanlılar, adliyeye gönderildi. Ele geçirilen eşyalarla ilgili daha sonra kapsamlı açıktlama yapılacak' dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler