280 yolcu Amerika’da mahsun

İstanbul'a gelmek için ABD'de Los Angeles'ten havalanan THY'ye ait yolcu uçağında kalkıştan hemen sonra basınç arızası meydana geldi. Uçaktaki yolculardan biri yaşadıkları mağduriyeti anlattı. Uçakta toplam 286 yolcu ve mürettebat bulunuyor. Uçak kalkışta

280 yolcu Amerika’da mahsun

İstanbul'a gelmek için ABD'de Los Angeles'ten havalanan THY'ye ait yolcu uçağında kalkıştan hemen sonra basınç arızası meydana geldi. Uçaktaki yolculardan biri yaşadıkları mağduriyeti anlattı. Uçakta toplam 286 yolcu ve mürettebat bulunuyor. 

Uçak kalkıştan 1,5 saat sonra Türkiye saati ile sabah 06.00 sıralarında Los Angeles Havaalanı'na geri dönmek zorunda kaldı. Uçaktaki arıza giderilmeye çalışılıyor. Eğer arıza giderilemezse saatlerdir bekleyen yolcular başka bir uçakla İstanbul'a gönderilecek.
 
Uçakta olan yolculardan biri  mağdur edildiklerini şöyle anlattı:
 
''Bence THY havacılık tarihine geçti. İsyan eden yolcuların tepkileri iyice artınca polis çağırıldı. Polisler öfkeli yolcularla THY görevlileri arasında güvenliği ve sükuneti sağlamaya çalışıyor.
 
Yolcular polis çağıran THY'yi alkışlarla protesto etti. Yetkililer net bir açıklama yapmıyor. 11 saattir doğru dürüst yemek verilmeden uçakta ve havalanında belli alanda bizi tutuyorlar, otel seçeneği de sunulmadı.''
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem