27 bin Suriyeli bayramlaşmaya gitti

Kurban Bayramını ülkelerinde geçirmek isteyen 27 bin Suriyeli, ülkelerine gitti.Türkiye'nin çeşitli kentlerinden Kilis'in Öncüpınar Sınır Kapısı'na gelen 7 bin Suriyeli, Kurban Bayramında yakınlarıyla bayramlaşmak için ülkelerine gitti. Kilis Valiliği gen

27 bin Suriyeli bayramlaşmaya gitti

Kurban Bayramını ülkelerinde geçirmek isteyen 27 bin Suriyeli, ülkelerine gitti.

Türkiye'nin çeşitli kentlerinden Kilis'in Öncüpınar Sınır Kapısı'na gelen 7 bin Suriyeli, Kurban Bayramında yakınlarıyla bayramlaşmak için ülkelerine gitti. Kilis Valiliği genel güvenlik ve karşı tarafta oluşan yoğunluk dikkate alınarak, geri dönüşlerin sağlıklı gerçekleştirebilmesi ve muhtemel izdihamın önlenmesi amacıyla bugün saat 17.00 itibariyle Suriye'ye bayramlaşma amaçlı geçişler sonlandı. Kurban Bayramını ülkelerinde geçirmek isteyen 27 bin Suriyeli 19 Eylül tarihinden itibaren bugüne kadar ülkelerine gitti. Suriyelilerin dönüşlerinin ise birkaç gün içerisinde gerçekleşmesi bekleniyor. AFAD tanıtım kartı bulunan Suriyelilerin ülkelerine gidişlerine izin verilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler