25 yaşın altı şoför olamayacak!

Okul servisleri için ayrı bir ruhsat verilecek ve şoför 25 yaşından küçük olamayacak. Ayrıca okul ve memur servisleri birbirinden ayrılacak. Çünkü önce memurları işe götüren servisler, sonra da acil bir şekilde öğrencileri okula yetiştirmeye çalışıyor. Bu

25 yaşın altı şoför olamayacak!


Okul servisleri için ayrı bir ruhsat verilecek ve şoför 25 yaşından küçük olamayacak. Ayrıca okul ve memur servisleri birbirinden ayrılacak. Çünkü önce memurları işe götüren servisler, sonra da acil bir şekilde öğrencileri okula yetiştirmeye çalışıyor. Bu da trafikte ciddi problemlere yol açıyor.  

HOSTES ZORUNLU OLACAK
Ayrıca hostes bulundurmayan, sigara içen, hız yapan, uygunsuz müzikler dinleyen, emniyet kemeri olmayan, argo konuşan, seyir halindeyken telefonla konuşanların servis elinden alınacak. Şoförlerin tamamı eğitimden geçirilecek. Daha bir çok değişikliğin yer aldığı rapor tamamlandıktan sonra Başbakan Erdoğan'a sunulacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler