25 kişinin katili yakalandı

 Van depreminde yıkılarak 25 kişiye mezar olan Bayram Oteli’nin, hakkında yakalama kararı çıkarılan sahibi Tevfik Bayram, Antalya’da jandarmanın yaptığı yol kontrolü sırasında yakalandı.Van’da 23 Ekim 2011’de meydana gelen 7.2 ve 9 Kasım 2011’de meydana g

25 kişinin katili yakalandı

 

Van depreminde yıkılarak 25 kişiye mezar olan Bayram Oteli’nin, hakkında yakalama kararı çıkarılan sahibi Tevfik Bayram, Antalya’da jandarmanın yaptığı yol kontrolü sırasında yakalandı.

Van’da 23 Ekim 2011’de meydana gelen 7.2 ve 9 Kasım 2011’de meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremlerde yıkılarak ölüm ve yaralamalara neden olan binalarla ilgili başlatılan soruşturmalar kapsamında, Van Cumhuriyet Başsavcılığı ifadeleri almaya başladı.

DHA muhabirleri Sebahattin Yılmaz ile Cem Emir’in de aralarında bulunduğu 25 kişinin yaşamını yitirdiği, 15 kişinin yaralandığı Bayram Oteli’nin sahibi Tevfik Bayram da ifadeye çağrıldı. Ancak yapılan tebligata rağmen Tevfik Bayram ifade vermeye gitmeyince, geçen 14 Haziran’da hakkında Van Cumhuriyet Savcılığı’nca yakalama kararı çıkartıldı.

 

Aranan Tevfik Bayram, bugün öğleden sonra Antalya- Burdur Karayolu üzerinde jandarmanın yaptığı yol kontrolü sırasında yakalandı. Bayram, Antalya E Tipi Cezaevi’ne konuldu.

26 NUMARALI KOLTUKTA YAKALANDI

Antalya- Burdur Karayolu üzerinde yol kontrolü yapan jandarma ekipleri, Van depreminde 25 kişiye mezar olan Bayram Oteli’nin hakkında yakalama kararı çıkarılan sahibi Tevfik Bayram’ı bir yolcu otobüsünün 26 numaralı koltuğunda yakaladı.

Sabah saat 10.00 sıralarında uygulama yapan jandarma, Ankara- Antalya seferini yapan şehirlerarası bir otobüsü durdurdu. Yapılan kimlik kontrolünde Bayram’ın arandığı ortaya çıkınca gözaltına alındı. Hakkındaki yakalama kararı yüzüne karşı okunan Tevfik Bayram, Antalya E Tipi Cezaevi’ne konuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler