25 araç birbirine girdi

Konya-Ankara karayolunda sis nedeniyle aralarında askeri ve işçi servisininde bulunduğu 25 araç birbirine girdi. Kazada 10 kişi yaralanırken, araçların büyük bir bölümü hasar gördü.Sabah saat 07.30 sıralarında Konya-Ankara Karayolu'nda Organize Sanayiye g

25 araç birbirine girdi

Konya-Ankara karayolunda sis nedeniyle aralarında askeri ve işçi servisininde bulunduğu 25 araç birbirine girdi. Kazada 10 kişi yaralanırken, araçların büyük bir bölümü hasar gördü.

Sabah saat 07.30 sıralarında Konya-Ankara Karayolu'nda Organize Sanayiye giden işçileri taşıyan servislerle ile çok sayıda araç yogun sis ve yoldaki buzlanma nedeniyle birbirine girdi.

Geliş istikametinde ise askeri servis, otomobil ve minibüs çarpıştı. Hemen arkasında yine buzlanma ve sis nedeniyle araçlar birbirine girmeye başladı. Konya-Ankara karayolunun her iki şeridinde de peş peşe meydana gelen kazalarda 25 araç birbirine girdi. Kazalarda 2'si askeri personel 10 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine trafik nedeniyle güçlükle uğlaşan ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kaza sonrasında yolda uzun kuyruklar oluşurken, tarfik ekipleri kaza ile ilgili tespit yaparak yolun açılmasını sağladı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler