23 Nisan töreni sonrası cinayet

 Küçükçekmece'de 8 yaşındaki çocuğunun 23 Nisan törenlerini izledikten sonra evine dönen 34 yaşındaki Ayşe İnci, 4 aydır ayrı yaşadığı kocası tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Bir hafta önce eşini ölümle tehdit ettiği için gözaltına alınan ifadesinden so

23 Nisan töreni sonrası cinayet

 

Küçükçekmece'de 8 yaşındaki çocuğunun 23 Nisan törenlerini izledikten sonra evine dönen 34 yaşındaki Ayşe İnci, 4 aydır ayrı yaşadığı kocası tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Bir hafta önce eşini ölümle tehdit ettiği için gözaltına alınan ifadesinden sonra savcılık talimatıyla serbest bırakılan zanlı koca Mehmet İ. polis tarafından yakalandı.

Kanarya Mahallesinde bulunan Türkiye Gazeticiler Cemiyeti İlköğretim Okulu önünde meydana gelen olayda bir süredir eşiyle ayrı yaşayan Ayşe İnci, okul çıkışında eşiyle karşılaştı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre bir süre tartışan ikiliden Mehmet İ. bıçağını çıkararak Ayşe İnci'yi bıçaklamaya başladı. Bir anda kanlar içinde kalan Ayşe İnci çevreden yetişenler tarafından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olaydan sonra kaçan koca Mehmet İ. ise polis tarafından kısa sürede yakalandı.

 

Olayla ilgili yapılan soruşturmada zanlı Mehmet İ.'nin şiddetli geçimsizlik nedeniyle 4 aydır eşiyle ayrı yaşadığı ortaya çıktı. Baba evine dönen eşi Ayşe İnci'yle barışmak için sürekli telefon ettiği öğrenilen Mehmet İ.'nin bir hafta önce eşini ölümle tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alındığı belirtildi. Eşi Ayşe İnci'nin şikayeti üzerine yakalanan Mehmet İ.'nin karakolda ifadesi alındığı daha sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Zanlı Mehmet İ.'nin Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Büro Amirliği'ne getirilerek sorgulanacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem