2007 Best Model 1.'sine gözaltı

Karagümrük Çetesi olarak bilinen suç örgütüne yapılan operasyonda, halen cezaevinde bulunan Nuri ve Vedat Ergin kardeşlerin ağabeyi Nejat Ergin ve Best Model of Turkey yarışmasının 2007 birincisi Neslihan Önder gözaltına alındı.Kamuoyunda ''Karagümrük çet

2007 Best Model 1.'sine gözaltı

Karagümrük Çetesi olarak bilinen suç örgütüne yapılan operasyonda, halen cezaevinde bulunan Nuri ve Vedat Ergin kardeşlerin ağabeyi Nejat Ergin ve Best Model of Turkey yarışmasının 2007 birincisi Neslihan Önder gözaltına alındı.

Kamuoyunda ''Karagümrük çetesi'' olarak bilinen suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, 1'i kadın 9 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerince kamuoyunda ''Karagümrük çetesi'' olarak bilinen suç örgütüne yönelik 5 ay önce teknik ve fiziki çalışma başlatıldı. Çalışma kapsamında belirlenen yerlere düzenlenen eş zamanlı operasyonda, suç örgütünün şu andaki elebaşı konumunda olduğu iddia edilen, Nuri ve Vedat Ergin kardeşlerin ağabeyi Nejat Ergin gözaltına alındı. Ergin dışında 2007 yılı Best Model of Turkey birincisi Neslihan Önder de gözaltına alındı.

Bu kişilerin bazı iş adamlarından tehdit ve şantaj yoluyla para istedikleri, çek ve senet tahsilatı ile darp ve yaralama olaylarına karıştıkları iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler