2 terörist sağ olarak yakalandı

Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinde verilen bilgiye göre 11 Temmuz gecesi, güvenlik güçleri tarafından alınan bir duyum üzerine gerçekleştirilen faaliyet sırasında, bir grup bölücü terör örgütü mensubuna ait görüntü alındı ve "dur" ihtarında bul

2 terörist sağ olarak yakalandı

Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinde verilen bilgiye göre 11 Temmuz gecesi, güvenlik güçleri tarafından alınan bir duyum üzerine gerçekleştirilen faaliyet sırasında, bir grup bölücü terör örgütü mensubuna ait görüntü alındı ve "dur" ihtarında bulunuldu. "Dur" ihtarına ateşle karşılık verilmesi üzerine kısa süreli çatışma çıktı. 12 Temmuz 2011 günü sabah saatlerinde bölgede yapılan arama esnasında 1 terörist ayağından yaralı vaziyette yakalandı.

Sağ yakalanan teröristle birlikte 1 adet Kaleşnikof piyade tüfeği (5 şarjör ve 197 mermi), 1 adet Tabanca (1 şarjör ve 20 mermi), 3 adet el bombası, 1,2 kg C-4 plastik patlayıcı, 4 adet fünye, 1 adet telsiz, 3 adet sırt çantası ile muhtelif gıda ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

Ayvacık Cumhuriyet Savcılığınca olayla ilgili adli tahkikata başlandı.

Dün gece saat 20.00 sıralarında Diyarbakır-Hazro İlçe Jandarma Komutanlığı çevre emniyet nöbetçilerine, bir grup bölücü terör örgütü mensubu tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla taciz ateşi açıldı. Ateşe derhal karşılık verilmesi üzerine teröristler bölgeden uzaklaştı. Teröristlerce atılan bir roketin mevzii önünde infilak etmesi sonucu; 1 Uzman Jandarma Çavuş ve 2 Er hafif şekilde yaralandı. Yaralı personel hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem