2 polis açığa alındı

İzmir Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 2 polis memuru, iddiaya göre "suç örgütüne yardım ve yataklıktan" yakalandıktan sonra açığa alındı.İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görevli 2 polis memuru, iddiaya göre bir suç örgütünün alacaklarını ta

2 polis açığa alındı

İzmir Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 2 polis memuru, iddiaya göre "suç örgütüne yardım ve yataklıktan" yakalandıktan sonra açığa alındı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görevli 2 polis memuru, iddiaya göre bir suç örgütünün alacaklarını tahsil etmek için polisliğini kullanıp tehdit yoluyla tahsilat yapmaya başladı. Suç örgütünü araştıran polis ekipleri, bu sırada 2 polisin de suç örgütüne yardım ettiğini belirleyip soruşturmayı derinleştirdi. Polis ekipleri Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile "Suç örgütüne yardım ve yataklık eden" 2 polis memurunu gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 polis memuru adliyeye sevk edilirken, İzmir Valiliğince 2 polis memuru açığa alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem